Vad är Cruited?

Vi hjälper dig till ett bättre jobb. Vi utvecklar webbaserade verktyg för jobbsök och karriärutveckling.

Cruited är ett litet företag som hjälper människor vidare i karriären. Vi ger feedback online på cv, personliga brev och LinkedIn-profiler. Och vi erbjuder en del andra tjänster.

Hur är det att jobba med oss?

  • Vi är ett litet företag (pyttelitet faktiskt) men vi har stora ambitioner. Vi tycker att arbetsmarknaden behöver en förändring. I vår värld står kandidaten i centrum. Och det du vill åstadkomma och vad du vill göra är viktigare än dina gamla meriter och betyg.
  • Vi har ett distribuerat arbetssätt. En av oss sitter i Paris, två i Australien, en i Argentina och några i Stockholm. Tre verktyg håller oss samman: Slack för kommunikation, Hangouts för videosamtal och Trello för planering. Därutöver använder var och en de verktyg och metoder den tycker bäst om.
  • Vi har sex principer vi alltid kommer tillbaka till. Ta en titt på dem!
  • Sen har vi ett manifest också. Det beskriver väl ungefär den värld vi vill bidra till.

Just nu söker vi

WordPress-utvecklare

Vi har under hösten jobbat fram en ny hemsida som nu behöver realiseras. Den nya sidan ska till stor del göras i WordPress och vi behöver någon som kan hjälpa oss med det. Det som ska göras är i princip att bygga det nya temat som vi ska implementera. Läs mer… 

Fullstack Web Developer

We’re looking for a fullstack web developer to help us with new and existing products. Read more… 

Trevlig utdelare av käftsmällar

Vi söker en granskare som kan ge feedback på cv, personliga brev och LinkedIn-profiler. Du är duktig på att formulera dig i skrift och har förmodligen jobbat med rekrytering där du i någon form har kommit i kontakt med ansökningar tidigare. Vi tror att du är student (kanske inom HR/personal, journalistik/copy), eller redan jobbar som frilansare inom något område. Du besitter en förmåga att läsa mellan raderna och uppfatta nyanser som kanske inte är uppenbara vid första anblick. Du har även en LinkedIn-profil. Resten lär vi dig. Läs mer…

Skapa din egen roll

Vill du jobba i en självfinansierad startup och delar våra värderingar så ska du höra av dig! Vår mission är att göra det mindre jobbigt att söka jobb. Vi vill att människor ska kunna göra mer av det de gillar och det de är bra på. Och vi tror på en arbetsmarknad där det människor vill uppnå är viktigare än vad de redan har uppnått. Vi växer och har mycket på gång. Vilka roller och kompetenser vi behöver har vi inte helt bestämt oss för än. Om du är rätt person så har du också har en bild av vad som kan behövas i ett bolag som det här. Och då vill vi gärna prata med dig! Du kan till exempel mejla till nivillhamig@cruited.com (ett tips: vill du forma din egen roll så skriv lite om vad du tänkt dig!)

(Btw, visste du att spontanansökningar är ett kraftigt underskattat sätt att få jobb?)