LinkedIn, världens största professionella nätverk, har idag samma plats i jobbsökandet som visitkort och cv hade tidigare. Rekryterare använder LinkedIn både för att hitta och kolla upp kandidater. Ju bättre din profil är, desto lättare är det för andra att upptäcka dig. Använd LinkedIn för att presentera dig och skapa kontakter med rekryterare, arbetsgivare och andra intressanta människor.

Gör en professionell bedömning av LinkedIn-profil

Öka ditt nätverk och dina jobbchanser genom att bygga en effektiv profil. Vi gör en bedömning av din profil och talar om hur du kan öka effekten av din närvaro på LinkedIn. Du får råd bland annat om hur du skapar trovärdighet, framhäver din potential och väcker intresse.

 

Förhandsgranskning

 

Du startar din bedömning på mindre än 1 minut. Vi bedömer och skriver kommentarer. Och inom 24 timmar kan du logga in för att ta del av en rapport med ett konkret omdöme och personliga råd om vad du behöver förbättra.

Beställ nu

Ny på LinkedIn?

För dig som är ny på LinkedIn eller ännu inte skapat en profil erbjuder vi ett flerstegsprogram där du får lära dig möjligheterna med nätverket och hur du bygger upp och jobbar med din profil.

» Läs mer om flerstegsprogrammet här – Erbjuds idag enbart genom våra samarbetspartner.

Gratis tips för LinkedIn

Att ha en profil är en bra början, men vad hjälper det om ingen hittar den? Ett grundläggande tips för LinkedIn är att se över inställningarna som kontrollerar vad andra kan se av din profil. Vårt synsätt är att du bör låta din profil och din aktivitet vara helt öppna.

» Mer om hur du marknadsför dig på nätet i vår kunskapsbank