En effektiv cv visar inte bara vad du gjort, utan också vad du vill göra.

I din cv beskriver du din bakgrund, vad du gjort tidigare: erfarenheter och utbildningar. Här är det viktigt att du inte bara anger titlar och årtal, utan förklarar och sätter dina erfarenheter och utbildningar i ett sammanhang. Om du dessutom kan ange några av dina personliga egenskaper är det ännu bättre.

Till skillnad från ditt personliga brev, ska din cv ha mer fokus på dig själv och din historik. Men det är samtidigt viktigt att varje del i cv är relevant för den tjänst du söker just nu.

Gör en professionell bedömning av din CV

CV har en enda uppgift: Att ta dig vidare till anställningsintervju. Skapa en CV som ger resultat! Gör en professionell bedömning så får du personliga råd om vad du kan göra för att öka effekten av din CV.

 

Förhandsgranskning

Du startar din bedömning på mindre än 1 minut. Vi bedömer och skriver kommentarer. Och inom 24 timmar kan du logga in för att ta del av en rapport med ett konkret omdöme och personliga råd om vad du behöver förbättra.

Beställ nu

Cv-granskning

Cruited kan hjälp dig med en professionell cv-granskning med personliga tips. Vi kan ge dig en tankeställare, ett utifrånperspektiv med konkreta tips och råd för just dig. Vi vet hur en framgångsrik cv ska se ut.

Vilken granskning är rätt för dig?

  • Young Professional, för dig som är student eller nyexaminerad. Fokus ligger på att identifiera dina meriter, demonstrera att du tillgodogjort dig studierna och är redo för arbetsmarknaden. Vi hjälper dig att göra din presentation fylligare, förtydliga din karriärriktning och lyfta fram din potential. Fokus ligger både på att göra din ansökan personlig och formellt korrekt.
  • Professional, för dig som är yrkesverksam och har erfarenhet. Vi lägger extra fokus på hur du bäst drar fördel av den erfarenhet du redan har och hur du samtidigt visar ett tydligt fokus på framtiden. Vi hjälper dig att skapa en röd linje i din ansökan och visa vad som lett fram till där du är idag och binda ihop det med den tjänst du söker.
  • Executive, speciellt utformad för dig som söker jobb som chef med personal- eller verksamhetsansvar. Vi tittar på dina ledaregenskaper, resultat, din förståelse för verksamheten och tidigare chefserfarenhet. Vi hjälper dig att fokusera ansökan mot ledarskapet, affären eller processerna.

Maximera chanserna att få jobbet genom våra cv-tips. Vi har hjälpt över 2 000 personer att öka sina chanser till jobbet de vill ha.

Beställ nu

Gratis cv-tips

Vad kännetecknar en bra cv? En bra cv ska vara säljande och väcka intresse för dig som person. Det viktigaste cv-tips vi kan ge dig är att din cv ska hjälpa dig att sticka ut ur mängden. Ett fel många gör är att redovisa alla tidigare jobb. Det är bättre att anpassa din cv så att du lyfter fram det viktigaste.

» Mer om att skriva jobbansökan i vår kunskapsbank