Cv

Din cv är grunden i din jobbansökan och en bra cv är en förutsättning för att få komma på jobbintervjun. Vi hjälper dig att lyfta fram det viktigast i din cv genom personliga tips och råd.

CV-tips och CV-granskning

Personligt brev

Det bästa sättet att göra ett gott intryck i din jobbansökan är genom att skicka med ett riktigt bra personligt brev. Vi ger dig tips om hur du skriver ett bättre brev som ökar dina chanser att komma till jobbintervjun.

Tips för personligt brev

LinkedIn

LinkedIn, världens största professionella nätverk, har idag samma plats i jobbsökandet som visitkort och cv hade tidigare. Vi hjälper dig att lyckas på LinkedIn.

Tips för LinkedIn

Jobbintervju

Ibland kallas det för arbetsintervju och ibland bara för ett möte. Men innan du får ett jobb kommer det nästan alltid att vara ett personligt möte i någon form. Det intryck du ger vid det här mötet kommer att vara avgörande för om du får jobbet eller inte. Vi förbereder dig för jobbintervjun.

Anställningsintervju

Karriär

Funderar du på vad du vill med din karriär? Då kan det vara bra att få råd och stöd av någon som förstår vad som krävs för att utveckla karriären.

Karriärrådgivning