Rådgivande affärssamtal

Som företagare dyker det upp många frågor och ibland kan man behöva hjälp med att reda ut dem för att komma vidare. Cruited erbjuder rådgivande samtal där man på ett effektivt sätt reder ut en specifik fråga.

Samtalen kan omfatta frågor kring;
– affärsutveckling
– marknadsföring
– försäljning
– strategi
– affärsmässiga beslut

Du bokar enkelt en tid för samtal och formulerar i samband med det den fråga som du vill att samtalet ska hjälpa till med. Du blir därefter uppringd på den utsatta tiden av en av våra affärsmentorer. Ett samtal pågår i ca 20-30 minuter och vi har självklart tystnadsplikt.

Pris: 750 kr

Boka affärssamtal

Granskning av LinkedIn-profil

LinkedIn, världens största professionella nätverk, har idag samma plats i uppdragssökandet som visitkort och cv hade tidigare. Vi hjälper dig att lyckas på LinkedIn genom personlig feedback och förbättringsförslag som ger dig förutsättningarna för att skapa en stark profil.

Vi ger feedback på din LinkedIn-profil online. Du anger din profil och vi återkommer inom 24 timmar med vår bedömning.

Pris: 439 kr

Granska LinkedIn-profil

Granskning av CV och konsultprofil

I rollen som konsult gäller det att sälja in sig själv till potentiella uppdragsgivare. Med hjälp av gedigen forskning har vi tagit fram de viktigaste framgångsfaktorerna för att lyckas med detta. Cruited kan därmed hjälpa till med personlig feedback och förbättringsförslag för att du ska bli slagkraftig i ditt uppdragssök och i din profilering på marknaden.

Vi ger feedback på konsultprofil eller CV online. Du laddar upp dina dokument och vi återkommer inom 24 timmar med vår personliga bedömning.

Pris: 439 kr

Beställ granskning