Vi har hjälpt över 2.000 personer
till ett mer meningsfullt professionellt liv

 

Minst 95 av 100 möjliga poäng till Cruited. Med granskningen följde ett långt och förvånansvärd personligt brev. Vid första anblicken trodde jag att det textsnuttar som automatiskt följde de poäng man skrapat ihop, men icke. Cruited hade inom ett dygn granskat min profil och skrivit ett ingående och personligt svar med tips på de delar som jag skulle kunna förbättra.

Lantisbulletinen

Jag hade bara skrivit ett utkast men laddade upp för att testa. Kan bara säga att jag önskar jag gjort det ännu tidigare! Sparade massa tid eftersom råden sa vad jag borde skriva mer om och inte. Stort tack!

Aaron C.
sökte butiksjobb

Efter Cruiteds granskning höll jag på i 4 dagar för att förbättra mitt CV på LinkedIn, men framförallt utöka mitt nätverk som var orsaken till mitt dåliga betyg. Och guess what! Under dessa 4 dagar har jag fått 4 mail varav ett var ett jobberbjudande! Om det inte är betyg nog för Cruiteds granskning så vet jag inte vad!

Emma

På mindre än 24 timmar levererades en nittiokilos klockren käftsmäll. Inte mycket var bra med det brevet och jag insåg också att det verkligen var så. Jag var helt enkelt tvungen att backa tillbaka och börja om från början med min ansökan. Med hjälp av de råd och tips jag fick via tjänsten blev nu brevet av en helt annan kaliber. Eller som frugan sa: ”får du inte komma på intervju med det brevet är det något fel”.
Jag kan verkligen rekommendera ‘Cruited’. Det var värt pengarna, anser jag. Mitt ursprungliga brev var utdaterat på många sätt och förfärligt ointressant att läsa. Det nya brevet kommer att betyda mycket framöver även om detta jobb inte blir mitt. Nu är jag verkligen stolt över innehållet och kan stå för det.

Per Penning

Mycket bra återkoppling.

Bo R.
sökte jobb inom ekonomi

Men med hjälp av de här tipsen och råden kommer jag kunna skriva bättre ansökningar, framhäva mig själv bättre och spetsa till mina ansökningar :)

Liza H.
sökte jobb inom HR

Nu när jag har läst granskningen så ser jag på det hela med helt andra ögon. Alla punkter har gett mig insikt på vad jag ska ändra på och inte vara för mycket fokuserad på mig själv. Nu ska jag fundera lite på detta och skriva nytt CV och PB.

Gunnar S.
sökte jobb som IT-tekniker

Mycket bra tips och jag är mycket nöjd med att jag fick så många tips indelade i olika kategorier. Länge har jag stirrat mig blid på mitt personliga brev. Nu har jag blivit uppryckt och omskakad lite och känner mig peppad till att skriva ett förbaskat bra brev! Tack !

Elin J.
sökte jobb som prisadministratör

Cruited har utvecklat ett bra system och de har engagerade medarbetare som ser och förstår kundens behov.

Anders B.

Mycket konstruktiv kritik och många goda råd. Rekommenderas starkt!

Nicklas B.
sökte jobb som croupier

Otroligt bra och nyttig feedback!

Stina Brage

Fantastisk tjänst, bra konstruktiv kritik. Skrivit om mitt brev nu med er hjälp och hoppas på det bästa!

Emma R.
sökte jobb som butikschef

Vilken återkoppling! Det är helt klart den mest konstruktiva och givande feed-back jag fått! Jag tar till mig allt och ska ge mig själv en dag att fila på det personliga brevet innan jag skickar tillbaka det till dig igen!

Jennie Adalberth

Allt ni beskriver faller på plats. Alltid skönt att få höra hur andra ser på det.

Rebin R.
sökte jobb som säljare

Min ”Profile Strength” var redan ”All star” och jag ligger topp 4% bland mina över 1000 kontakter. Jag var helt enkelt övertygad om att jag hade en stark profil. Jag kom i kontakt med Cruited för att testa hur stark min profil var och fick hjälp med alla aspekter av min profil som jag inte visste jag behövde men snabbt insåg var riktigt relevanta. Tipsen var konkreta, raka, relevanta och jag fick till och med förslag på hur jag skulle omformulera mig. Jag är mycket nöjd med Cruited och kan varmt rekommendera deras tjänster

Henrik Troselius
VD och grundare av Retail Accelerator

Tack! Det är bara att sätta tänderna i det igen. Jag som tyckte att jag äntligen börjat fatta en del av grejjen med att skriva dessa brev.

Pia L.
sökte butiksjobb

Tackar så mycket för många bra kommentarer och tips, nu förstår jag bättre hur jag ska tänka när jag skriver ansökningar. Jag kommer fortsätta slipa lite mer på brevet innan det skickas iväg

Emma J.
sökte jobb som projektledare

”Känner mig väldigt nöjd. Fick personliga mail som kändes bra. Man blev inte bara ‘lämnad i sticket’ utan att det var en dialog.”

Catrin
sökte jobb som rektor F-6